Francúzske bagety

nathaliez - fotkanathaliez, 7. januára 2012
Francúzske bagety
Foto: nathaliez

Recept z MMB

5
porcií
25 minút
na 190 °C

Suroviny

2 1/2 hrnček
1 hrnček vlažná
1 PL
1 KL
1 1/2 KL
Na potretie:




Postup

  1. 1

    Všetky suroviny dáme do pekárničky. V recepte je napísané sušené droždie, ale ja som použila čerstvé

    Francúzske bagety - obrázok 1
  2. 2

    Nastavíme program "cesto"

    Francúzske bagety - obrázok 2
  3. 3

    Vyberieme vykysnuté cesto

    Francúzske bagety - obrázok 3
  4. 4

    Premiesime

    Francúzske bagety - obrázok 4
  5. 5

    Vyvaľkáme

    Francúzske bagety - obrázok 5
  6. 6

    Poprekladáme

    Francúzske bagety - obrázok 6
  7. 7

    A ešte raz

    Francúzske bagety - obrázok 7
  8. 8

    Urobíme malé zárezy

    Francúzske bagety - obrázok 8
  9. 9

    Necháme podkysnúť 45 min., podkysnuté potrieme slanou vodou a potom šup s nimi do rúry na 190°C - 25min.

    Francúzske bagety - obrázok 9
  10. 10

    Počas kysnutia sme stihli aj malú prechádzku

    Francúzske bagety - obrázok 10

Diskusia k receptu

bejgi
jeej krásne sú ukladám do KK a tú plyšovú hračku tiež :)))
domci4
:) krásne bagetky...také som chcela dávno vyskúšať no neodvážila som sa...Tuším si ma presvedčila...krásny havko :) malá ovečka
majka60
Vyzerá to jednoduché, no já by som tam dala nejaké tie semiačka. Určite vyskúšam nakoľko mám aj pekárničku. Ukladám do kk.
izabella929
bagety aj mňa zaujali a vidím, že ten recept je niečo podobné, ako na chlieb...určite vyskúšam.-)
mia2404
dostala som pekárničku .-), takže idem skúšat aj bagetu , len dúfam že sa mi to aj podarí




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia