Foto: lekorica
Tento recept mám veľmi rada, lebo je jednoduchý a často ho využívam aj pri grilovačkách v lete. Ingrediencie sa dajú obmieňať a tak nám Zobraziť celý popisTento recept mám veľmi rada, lebo je jednoduchý a často ho využívam aj pri grilovačkách v lete. Ingrediencie sa dajú obmieňať a tak nám vznikajú zaujímave nové chute.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäsko si pomelieme a pridáme všetky ingrediencie. Mäsko dáme chladiť na 10 minút do chladničky. Potom ho vytvarujeme do požadovaného tvaru a nastokneme na špajdle. Opekáme z oboch strán na teflónovej panvici, ktorú som predtým osprejovala olivovým olejom. Podávame s horčicovou omáčkou.
-
2
Horčicová omáčka: 1 nízkotučný jogurt, 2 čajové lyžičky dijonskej horčice, mleté čierne korenie. Postup: Všetko dobre premiešame a necháme odstáť.
@kukulienka71 ďakujem. A to fotím len mobilom. Foťák bohužiaľ nemám. :-( Možno by boli ešte krajšie.
@denyany Ja som maniak na taniere. Každý mám iný, lebo kupujem len po kuse a v Pepcu si vždy nejaký krásny vyberiem. :-) Tento mám ešte aj v bielom prevedení. :-)
Som rada že chutili. :-)
@Katka78 vyzerá to úžasne - prudko jedlé a ten ananás je k tomu naozaj dobrý nápad. ;-) Mňam.