Foto: mariamka
Ľahká zapečená feta s paradajkami, paprikou. Predjedlo, večera, pre odvážnejších aj príloha :)
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Jenskú misu vytrieme olivovým olejom, fetu som prekrojila, úplne postačí polovica (100 g) pre 1 osobu. Na fetu dáme koliesko paradajky a prúžok papriky. V mažiari som rozmágala cesnak s olivovým olejom a oreganom a tým som každý kúsok potrela. Neuškodí, keď zvyšnú zeleninku nahádžete okolo. Efektnejšie to ukáže, ak každú porciu zapekáte zvlášť, ale takto, na bežnú večeru, na také srandičky nie je čas :)
-
2
Pečieme na 200 °C 20 minút.
-
3
Pre mojich hladošov by bola takáto jednohubka málo, tak mali k tomu aj prsia a kašu. Dobrú chuť :)
Diskusia k receptu