Feta Psiti
Autor receptu: mariamka
Ľahká zapečená feta s paradajkami, paprikou. Predjedlo, večera, pre odvážnejších aj
príloha :)
4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút na 200 °C |
Postup
- Jenskú misu vytrieme olivovým olejom, fetu som prekrojila, úplne postačí polovica (100 g) pre 1 osobu. Na fetu dáme koliesko paradajky a prúžok papriky. V mažiari som rozmágala cesnak s olivovým olejom a oreganom a tým som každý kúsok potrela. Neuškodí, keď zvyšnú zeleninku nahádžete okolo. Efektnejšie to ukáže, ak každú porciu zapekáte zvlášť, ale takto, na bežnú večeru, na také srandičky nie je čas :)
- Pečieme na 200 °C 20 minút.
- Pre mojich hladošov by bola takáto jednohubka málo, tak mali k tomu aj prsia a kašu. Dobrú chuť :)