Feniklovo-mrkvový šalát

bonvivanka - bez fotkybonvivanka, 14. septembra 2016

Objavte čaro čerstvého chrumkavého feniklu !

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Čerstvý fenikel umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Ošúpanú mrkvu nakrájame na julienne - tenké pásiky, pomocou škrabky na zeleninu.

  2. 2

    Zeleninu zmiešame, bohato ochutíme olivovým olejom, citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme čerstvým mletým korením. Šalát necháme chvíľu odstáť, lebo vďaka citrónu fenikel zmäkne a stratí príliš silnú arómu a chute sa krásne premiešajú.

Diskusia k receptu

kecemis
MAs ho pekny, mas ho za 5*, len ja by som tam pridal trocha viac mrkvy a cesnak do dressingu.
frezia
Jednoduche, vyborne, rychle a zdrave. 5* Krasna priloha, podobne robievam casto.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia