Feniklovo-mrkvový šalát

bonvivanka - bez fotkybonvivanka, 14. septembra 2016

Objavte čaro čerstvého chrumkavého feniklu !

2
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

1 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Čerstvý fenikel umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Ošúpanú mrkvu nakrájame na julienne - tenké pásiky, pomocou škrabky na zeleninu.

  2. 2

    Zeleninu zmiešame, bohato ochutíme olivovým olejom, citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme čerstvým mletým korením. Šalát necháme chvíľu odstáť, lebo vďaka citrónu fenikel zmäkne a stratí príliš silnú arómu a chute sa krásne premiešajú.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: