Feniklovo-mrkvový šalát

bonvivanka - bez fotkybonvivanka, 14. septembra 2016 21:06
Ďalšie recepty »

Objavte čaro čerstvého chrumkavého feniklu !

2
porcie
10 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Čerstvý fenikel umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Ošúpanú mrkvu nakrájame na julienne - tenké pásiky, pomocou škrabky na zeleninu.

  2. 2

    Zeleninu zmiešame, bohato ochutíme olivovým olejom, citrónovou šťavou, osolíme a okoreníme čerstvým mletým korením. Šalát necháme chvíľu odstáť, lebo vďaka citrónu fenikel zmäkne a stratí príliš silnú arómu a chute sa krásne premiešajú.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist