Fazuľový šalát s paradajkou a kukuricou
Branislav Krestián
šéfkuchár hotela Čingov v Smižanoch, 22. marca 2010
šéfkuchár hotela Čingov v Smižanoch, 22. marca 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Mrkvu najemno nastrúhame, cibuľku, paradajky a cesnak nadrobno nakrájame, dáme do šalátovej misy, pridáme sterilizovanú červenú a bielu fazuľu a kukuricu.
- 2
Zľahka premiešame, pridáme nastrúhaný tvrdý syr, cottage syr a biely jogurt. Potom podľa chuti dochutíme vegetou, soľou, bazalkou, oreganom, prípadne kečupom.
- 3
NÁŠ TIP: Tento šalát môžeme podávať v arabskom chlebe alebo v mexických plackách - tortilách. Už ich môžete bez problémov kúpiť hotové. Je to vhodná desiata, olovrant alebo aj večera.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu