Foto: andrealack
Tento recept určite neuvaríte iba raz. ( mňam !!!!!!!!!!!!)
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Fazuľu si dáme namočiť do vody, už večer. / odporúčam domácu fazuľu, dodá polievke skvelú farbu a chuť. / Ráno pridáme bobkový list, čierne korenie, soľ, pretlačený cesnak, údené koleno, klobásu, očistené zemiaky / rozvariť na zahustenie / a dáme variť do mäkka.
- 2
Zvlášť do hrnca popražíme na drobno pokrájanú slaninku, cibuľku. Keď už je cibuľka, slaninka hotová pridáme červenú papriku, pokrájanú na drobnejšie kyslú kapustu a zalejeme vodu. Varíme do mäkka.
- 3
Keď je údené koleno mäkka vyberieme ho spolu s klobáskou a nakrájame / koleno na kocky, klobásu na kolieska /. Fazuľu necháme dovariť úplne do mäkka.
- 4
Nakoniec pridáme kapustu, údené koleno, klobásku, pálivú omáčku Blair´s After Death Hot sauce a necháme spolu povariť 10 minút.
- 5
Prajem dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu