Fazuľová polievka s kyslou kapustou

Autor receptu: andrealack

Tento recept určite neuvaríte iba raz. ( mňam !!!!!!!!!!!!)

10
porcií
15 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Fazuľu si dáme namočiť do vody, už večer. / odporúčam domácu fazuľu, dodá polievke skvelú farbu a chuť. / Ráno pridáme bobkový list, čierne korenie, soľ, pretlačený cesnak, údené koleno, klobásu, očistené zemiaky / rozvariť na zahustenie / a dáme variť do mäkka.
  2. Zvlášť do hrnca popražíme na drobno pokrájanú slaninku, cibuľku. Keď už je cibuľka, slaninka hotová pridáme červenú papriku, pokrájanú na drobnejšie kyslú kapustu a zalejeme vodu. Varíme do mäkka.
  3. Keď je údené koleno mäkka vyberieme ho spolu s klobáskou a nakrájame / koleno na kocky, klobásu na kolieska /. Fazuľu necháme dovariť úplne do mäkka.
  4. Nakoniec pridáme kapustu, údené koleno, klobásku, pálivú omáčku Blair´s After Death Hot sauce a necháme spolu povariť 10 minút.
  5. Prajem dobrú chuť!