Foto: zuzananoskova
Fazuľovú nátierku pripravila gestorka Školy varenia v Poluse Henrieta Peškovičová a po jej ochutnaní som si ju okamžite zamilovala. Momentálne je pre mňa číslom Zobraziť celý popisFazuľovú nátierku pripravila gestorka Školy varenia v Poluse Henrieta Peškovičová a po jej ochutnaní som si ju okamžite zamilovala. Momentálne je pre mňa číslom 1. Verím, že aj Vám bude chutiť, je úplne nenáročná na prípravu a určite aj suroviny máte doma :-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ak máte, použite bielu fazuľu v paradajkovej omáčke, ak nie, improvizujte ako ja: fazuľa a paradajky ;-)
- 2
Na oleji orestujte nakrájanú cibuľu, pridajte najlepšie čerstvý tymián, premiešajte, jadierka, premiešajte, jablko pokrájané na kúsky. Chvíľočku preduste.
- 3
Pridajte pokrájané paradajky, neskôr fazuľu, podľa chuti soľ (nemusíte), premiešajte - prehrejte a odstavte. Môžete nechať vychladnúť alebo hneď teplé rozmixovať do konzistencie akú máte radi. Dozdobte jadierkami a tymiánom. Podávať môžete na čerstvý domáci chlebík alebo ľanové krekry.
- 4
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu