Foto: elixir
Inšpiroval ma recept na stránkach EatSmarter!; odtiaľ mám základ na tieto fašírky, ktorý som potom dochutila.
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistíme a pokrájame na drobno kuriatka, cibuľu a cesnak. Dáme ich do misky a zmiešame s ostatnými surovinami okrem oleja a masla.
- 2
Vypracujeme zo surovín tvarovateľnú hmotu a potom navlhčenými rukami formujeme fašírky (vyjde ich približne päť kusov).
- 3
Na panvici rozohrejeme olej s maslom a fašírky opražíme do zlatohneda.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Fasirka muze byt dobra, ale lišky jsou samy o sobe hodne aromaticke, neumim si k nim predstavit jeste cibuli, cesnek a petrzelku. Ale neco vymyslim. Inspirace to je. Moje lisky volaji po masle, cernem koreni nejvic
5*
@mariamka ostatné na tanieri: pečené zemiaky s cibuľou, málom rasce a rozmarínom postrašiť, remuláda, šalát z mrkvy a čerešní, s "kvapkou" citrónovej šťavy a medu. :)