Foto: porzellanka
Ked som prvy krat jedla fasirky, ktore urobil moj manzel, nevedela som hned prist na to, preco chutia inak ako moje... Moj muz do Zobraziť celý popisKed som prvy krat jedla fasirky, ktore urobil moj manzel, nevedela som hned prist na to, preco chutia inak ako moje... Moj muz do masa nepridava zemlu, ale kyslu smotanu. Vyskusajte, budu Vam urcite chutit.
Postup
-
1
Pripravime si suroviny: Zomelieme maso, cibulu najemno nakrajame a na malom mnozstve oleja spenime. Nechame trochu vychladnut.
-
2
Maso zmiesame s vajickom a smotanou, ochutime cesnakom, solou, korenim, paprikou, majoranom, pridame cibulu a vymiesime.
-
3
Vyprazame v rozpalenom oleji po oboch stranach do cervena.
varecha.pravda.sk/recepty/polpette-purpetti-siciliana/986...
A este - ja tie fasirky neobalujem vobec! iba vyformujem fasirky a hned vyprazam.
@nadia56 s ovsenymi vlockami som uz tiez robila, vyborne tiez.
Tieto fasirky sa mimochodom mozu aj pri delenej strave.
Na pol kila mäsa aj 10 deko, tiež namiesto žemle.