Fašírky trochu inak fotorecept

porzellanka - fotkaporzellanka, 22. novembra 2010

Ked som prvy krat jedla fasirky, ktore urobil moj manzel, nevedela som hned prist na to, preco chutia inak ako moje... Moj muz do masa nepridava zemlu, ale kyslu smotanu. Vyskusajte, budu Vam urcite chutit.

Suroviny

500 g, a hovadzie pomlete
150 g
150 g
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravime si suroviny: Zomelieme maso, cibulu najemno nakrajame a na malom mnozstve oleja spenime. Nechame trochu vychladnut.

    Fašírky trochu inak (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Maso zmiesame s vajickom a smotanou, ochutime cesnakom, solou, korenim, paprikou, majoranom, pridame cibulu a vymiesime.

    Fašírky trochu inak (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Vyprazame v rozpalenom oleji po oboch stranach do cervena.

    Fašírky trochu inak (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Určite to nie je nič objavné, ale ja občas dávam do fašírky postrúhaný tvrdý syr a vajíčko nepoužívam..
No vyskúšam to ešte som takúto fašírku nerobila.Dávam si do KK.