Foto: fionecka
Nie vždy sa mi chce čakať, kým vykysne cesto .... táto alternatíva vtedy príde vhod ... Je to rýchle, jednoduché a výsledok je veľmi Zobraziť celý popisNie vždy sa mi chce čakať, kým vykysne cesto .... táto alternatíva vtedy príde vhod ... Je to rýchle, jednoduché a výsledok je veľmi podobný kysnutým koláčom.
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
všetky ingrediencie ( samozrejme okrem drobenky) spolu zmiešame
-
2
vznikne cesto, tuhšie, než piškótové, ak sa vám zdá, že je veľmi tuhé, pridajte trochu oleja
-
3
Pripravíme si ovociie, akékokoľvek kompótové, alebo aj čerstvé. Na tento koláč môžete namiesto ovocia použiť aj tvarohovú, orechovú alebo makovú plnku. Ja som použila slivky ..
-
4
Cesto rozotrieme na vymazaný a múkou vysypaný plech a rozložíme ovocie, alebo nasypeme plnku, ak sa rozhodneme pre orechy alebo mak
-
5
Z múky, masla a cukru si pripravíme drobenku a posypeme vrch koláča
-
6
V stredne teplej trúbe upečieme a potom mňamky-hamky ..
Diskusia k receptu