Foto: zuzannap
Výborný, rýchly koláčik. Keď je dobre vychladený, naozaj chutí ako eskimo nanauk.
24
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
15-20 minút
na 165 °C
na 165 °C
Suroviny
2 hrnčeky |
|
1 hrnčeky |
|
1 bal. |
|
1 bal. |
|
2 ks |
|
1/2 hrnčeka |
|
1 hrnček |
|
2 PL |
|
PLNKA: | |
400-500 ml |
|
2 bal. |
|
125 g |
|
100 g |
|
250 ml |
|
na dokončenie |
|
Postup
-
1
V hlbšej mise vyšľaháme všetky suroviny na cesto a vylejeme ho na plech vyložený papierom alebo vymastený a vysypaný,pečieme vo vyhriatej rúre. Na krém uvaríme hustý puding ale bez cukru,necháme vychladnúť za stáleho miešania. Zmäkneté maslo vyšľaháme s cukrom a postupne zašľahávame puding a smotanu. Krém natrieme na vychladnutý korpus a polejeme čokoládou. Necháme stuhnúť,podávame dobre vychladnuté.
pekná fotočka
zdieľam tvoju radosť...:-))