Dvojfarebná čokoládová pena s ovocím
Martin Kovarský
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 31. mája 2011
šéfkuchár hotela Mercure Centrum Bratislava, 31. mája 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
120 (chladenie) minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Z bielkov (všetko si rozdelíme na polovicu pre dva druhy čokolády) pripravíme sneh, do ktorého pridáme roztopenú čokoládu, žĺtky vymiešané s cukrom a nakoniec pridáme vyšľahanú smotanu.
- 2
Dobre, ale zľahka primiešame pripravený agar a necháme vychladnúť.
- 3
Vychladnutú penu servírujeme s čerstvým ovocím, ozdobíme mätou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu