Tento recept je jednoduchý a veľmi chutný. Má ho rada celá naša rodina.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálenom tuku opražíme cibuľu a na jemné plátky nakrájanú zeleninu, pridáme na diely nakrájané, osolené kurča, okoreníme a pomaly dusíme. Neskôr pridáme zelený hrášok a na malé ružičky rozobratý karfiol.
- 2
Mäkké mäso poprášime múkou, podlejeme vodou alebo vývarom a ešte dobre povaríme.
- 3
Do hotového pokrmu pridáme kúsok čerstvého masla a posekanú zelenú petržlenovú vňať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Dnes som si vybral tvoj recept - kuriatko nepečené.