Drotáska kapsa

peter64 - fotkapeter64, 9. mája 2011

tento recept som získal od susedovho syna

Suroviny

300 g
300 g
8 ks
80 g
1 ks
80 g
40 g
1 strúčik
80 g
4 plátky
1 PL




Postup

  1. 1

    Oba druhy mäsa nakrájame na rezance,osolíme,na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu a mäso prudko opečieme,pridáme kečup,krátko podusíme.Medzitým urobíme omeletu z vajec,nadrobno nakrájanej šunky,hrášku a kapie.Udusené mäso uložíme na polovicu hotovej omelety a druhú polovicu preložíme.Pri podávaní ozdobíme plátkom upečenej slaniny.Príloha opečené zemiaky alebo hranolky.

Diskusia k receptu

evanaaa
Tak týmto by som sa nechala ponúknuť. Sama by som nerobila, lebo tá sviečkovica je pre mňa mimo dosahu, ale snáď by šlo aj iné mäso takto, aj keď už by to nebolo ono.
agora
keď už hovädzia sviečkovica, tak potom namiesto stehna, bravčová panenka...
dogagador
da sa aj kuracina, aj akekolvek masko, ale potom to uz asi nie je drotarska kapsa?
helca103
vyzerá to velmi dobre a asi treby vyskúšat mäsko kto má aké rád.... ale myslím, že všetky variacie budú mňamkové




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia