Domáci zemiakový knedlík so slaninkou a cibuľkou
Foto: lenkac
Kombinácia chutí veľmi dobrá. To čo zostalo z predchádzajúceho obeda som spojila a vyšlo toto :)
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Najprv si pripravíme knedlík. Uvaríme si zemiaky a nastrúhame.
-
2
Pridáme vajíčko, múku a soľ.
-
3
Vypracujeme cesto.
-
4
Vypracujeme knedlíky, veľkosť a hrúbka individuálne.
-
5
Ja som ich pripravovala na pare v parnom hrnci.
-
6
A takto sa pripravovali .
-
7
Knedlíky zostali z predchádzajúceho obeda, tak som ich ešte využila.
- 8
Na oleji som si pražila cibuľu s cesnakom a slaninkou, osolila, okorenila. Na druhej panvici som si opražila na kocky nakrájaný knedlík. Potom som ich spojila dokopy a ešte pár minút opražila spolu. Príloha acidko.
- 9
Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 8
Diskusia k receptu