Foto: segi
Sirup je bez konzervantov a E-čok vhodný do nápojov ako čaj , či len na riedenie s vodou.
2 L
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
1,5 kg celých citrónov = 3 dcl štavy
- 2
odšťavíme si citróny
- 3
dáme si zohriať vodu do ktorej nasypeme cukor a privedieme do varu
- 4
do vody s cukrom vlejeme citrónovú šťavu a opäť prevaríme
- 5
vychladnutú zmes precedíme a nalievame do sklenených fliaš
- 6
sirup podľa môjho receptu je redší a kyslejší , takže kto by chcel hustejšiu konzistenciu , môže pridať cukor podľa potreby a zmes ochutnávať ešte pri varení = trafiť si svoju hranicu sladkosti
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Načo je asi sirup? Skús porozmýšlať. Tá guľa, čo ti sedí na krku nieje na okrasu a na to, aby Ti do krku nepršalo...
A vy všetci: Uhnite sa, @ubka ide hýbať rozumom. :D
Spravas sa,akoby si zhltol všetku múdrosť sveta. Nevies sa realizovať vo svojej IT ? Možno tí chýba riadna rana od života,aby si sa zobudilkonfrontovať,ávať adekvetne k tvojmu veku a skúsenostiam .Si chudák,ktorý si anonymne posilňuje svoje EGO .Venuj sa svojej práci,rodine a umierni sa.
Rozhodne sa nemienim s tebou konfrontovat, ale ospravedlnenie prijmem :-) Pekny deň.
PS: ---UPRAVENÉ REDAKCIOU--- Ospravedlnenie nečakaj. Nemienim sa ospravedlňovať niekomu, kto ani len nevie, načo sa robí sirup. (akýkoľvek) ;-)