Domáce špaldové žemličky

nickaa - fotkanickaa, 17. januára 2016

Komentáre 1 - 11 z 11


Zaujimave zemlicky a bez drozdia, skusim ich veru upiect :)
Supet recept. Dovoľujem si jednu radu,lebo z obrázka sa mi zdá,že sezamové semiačka na vrchu žemličiek nie su predpečené. Odporúčam na suchej panvici do zlatista "vupukať". Zvýrazní sa ím tak chuť. ☺
Hotovo, robila som len z jednej dávky, takže už sú skoro aj zjedené. A sú vynikajúce :-) ďakujem za recept...
Prave som ich dopiekla, chladia sa. velmi ocenujem tento recept, moje dievcata , okrem ineho nemozu drozdie.

Dakujem

PS: dam vediet ako chutili : )))
Zemlicky su suche, betonove, male. A to som isla presne podla receptu a min. 10 min sa miesilo cesto v stroji. Kde je chyba?