Domáce Raffaello guľôčky
Foto: simonalarens
Obľúbené a chutné Raffaello, ktoré si vieme našťastie pripraviť aj doma vďaka jednoduchému receptu len z 3 ingrediencií. Vyskúšala som veľa receptov na Zobraziť celý popisObľúbené a chutné Raffaello, ktoré si vieme našťastie pripraviť aj doma vďaka jednoduchému receptu len z 3 ingrediencií. Vyskúšala som veľa receptov na Raffaello, no tento je ten najlepší a zároveň najjednoduchší.
porcií
príprava
Postup
-
1
Salko vylejeme do misky. Nevaríme! Použila som mixér a Salko som premiešala asi cca 30 - 40 sekúnd.
- 2
Do Salka som postupne pridávala 250 gramov strúhaneho kokosu a miešaním vznikla vláčna lepkavá hmota.
- 3
Hmotu som dala vychladiť do chladničky na 15 - 20 minút.
- 4
Z kokosovej hmoty odoberáme malé kúsky, do vnútra vložíme mandľu (lúpanú alebo nelúpanú), postláčame a tvarujeme guľky, ktoré nakoniec obalíme v strúhanom kokose.
- 5
Hotové Raffaello guľôčky odporúčam nechať vychladiť a stuhnúť v chladničke aspoň 3 hodiny, no najlepšie celú noc.
Tiež kokosové guľôčky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu