Domáce müsli: Ovsené, pšeničné, ražné, jačmenné vločky. Domáci lekvár z machovky, med, škorica, hrozienka, borievky, chia semiačka, goji, mandle, kešu, javorový sirup, rakytníkový olej, Zobraziť celý popisDomáce müsli: Ovsené, pšeničné, ražné, jačmenné vločky. Domáci lekvár z machovky, med, škorica, hrozienka, borievky, chia semiačka, goji, mandle, kešu, javorový sirup, rakytníkový olej, arašidové maslo..... a to je zhruba vsjo .....dávky? tak primieřene, nepečené, iba vystreté na papieri v chladničke
porcií
príprava
Postup
-
1
Všetky ingrediencie posekáme v prístroji na to určenom (mixér). Premiešame a vrstvu kladieme na plech, do ktorého vložíme papier na pečenie. Nepečieme, iba vložžíme na pár hodín do chladničky.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Mochyňa je spravne po slovensky machovka, latinsky Physalis. Do receptu sme to doplnili.
Ďakujem pekne.
Dakujem google je všemohuci (: lekvá sme si vyrobili sami, je fantastický aj machcovku dopestovali. Je to úžastná rastlina .
ešte zopár kíl nám zostalo na ochutnávku
Ďakujem