Domáce müsli

vladokk - fotkavladokk, 20. januára 2017
Domáce müsli
Foto: vladokk

Domáce müsli: Ovsené, pšeničné, ražné, jačmenné vločky. Domáci lekvár z machovky, med, škorica, hrozienka, borievky, chia semiačka, goji, mandle, kešu, javorový sirup, rakytníkový olej, Zobraziť celý popisDomáce müsli: Ovsené, pšeničné, ražné, jačmenné vločky. Domáci lekvár z machovky, med, škorica, hrozienka, borievky, chia semiačka, goji, mandle, kešu, javorový sirup, rakytníkový olej, arašidové maslo..... a to je zhruba vsjo .....dávky? tak primieřene, nepečené, iba vystreté na papieri v chladničke

20
porcií
20 minút
príprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie posekáme v prístroji na to určenom (mixér). Premiešame a vrstvu kladieme na plech, do ktorého vložíme papier na pečenie. Nepečieme, iba vložžíme na pár hodín do chladničky.

Diskusia k receptu

redakcia
@Staja (21.1.2017 07:50)

Mochyňa je spravne po slovensky machovka, latinsky Physalis. Do receptu sme to doplnili.


vladokk
@Redakcia (21.1.2017 08:15)

Dakujem google je všemohuci (: lekvá sme si vyrobili sami, je fantastický aj machcovku dopestovali. Je to úžastná rastlina .




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia