Foto: vladokk
Domáce müsli: Ovsené, pšeničné, ražné, jačmenné vločky. Domáci lekvár z machovky, med, škorica, hrozienka, borievky, chia semiačka, goji, mandle, kešu, javorový sirup, rakytníkový olej, Zobraziť celý popisDomáce müsli: Ovsené, pšeničné, ražné, jačmenné vločky. Domáci lekvár z machovky, med, škorica, hrozienka, borievky, chia semiačka, goji, mandle, kešu, javorový sirup, rakytníkový olej, arašidové maslo..... a to je zhruba vsjo .....dávky? tak primieřene, nepečené, iba vystreté na papieri v chladničke
porcií
príprava
Postup
-
1
Všetky ingrediencie posekáme v prístroji na to určenom (mixér). Premiešame a vrstvu kladieme na plech, do ktorého vložíme papier na pečenie. Nepečieme, iba vložžíme na pár hodín do chladničky.
Mochyňa je spravne po slovensky machovka, latinsky Physalis. Do receptu sme to doplnili.
Ďakujem pekne.
Dakujem google je všemohuci (: lekvá sme si vyrobili sami, je fantastický aj machcovku dopestovali. Je to úžastná rastlina .
ešte zopár kíl nám zostalo na ochutnávku
Ďakujem