Drobné slané pečivo
Drobné slané pečivo

Domáce Bake Rolls

saymona - fotkasaymona, 22. mája 2020
Domáce Bake Rolls
Foto: Saymona

Ostali mi rožky a keďže mám už strúhanky na kilá, rozhodla som sa využiť rožky trocha inak.

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
na 150 °C

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Staršie rožky som nakrájala na tenké kolieska. Poukladala som ich na väčší plech a dala do rúry vysušiť (10 minút na 150 °C).

  2. 2

    Ešte teplé som ich rozdelila na dve časti. Jednu časť som dala do sáčku, v ktorom som mala pripravené koreninovú zmes (zmiešala som koreniny podľa chuti a premixovala v mixéri na kávu, keďže nemám mažiar). Rožkové kolieska sa pekne obalili zmesou.

  3. 3

    Na ochutenie druhej časti koliesok som použila už hotové korenie na gyros. A voila, máme "Bake Rolls". Môžete použiť akékoľvek korenie aké vám chutí - či už hotové alebo vlastné. PS: Tieto domáce "Bake Rolls" sú lepšie ako kupované a sú bezmliečne. Kto má bezmliečnu diétu vie, aké je ťažké niečo nájsť bez mliečneho prášku.

  4. 4

    Dobru chut.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu