Drobné slané pečivo
	        Domáce Bake Rolls 
	        Autor receptu: saymona
	         
	        
	        Ostali mi rožky a keďže mám už strúhanky na kilá, rozhodla som sa využiť rožky trocha inak. 
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút  na 150 °C  | 
Postup
- Staršie rožky som nakrájala na tenké kolieska. Poukladala som ich na väčší plech a dala do rúry vysušiť (10 minút na 150 °C). 
 - Ešte teplé som ich rozdelila na dve časti. Jednu časť som dala do sáčku, v ktorom som mala pripravené koreninovú zmes (zmiešala som koreniny podľa chuti a premixovala v mixéri na kávu, keďže nemám mažiar). Rožkové kolieska sa pekne obalili zmesou.
 - Na ochutenie druhej časti koliesok som použila už hotové korenie na gyros. A voila, máme "Bake Rolls". Môžete použiť akékoľvek korenie aké vám chutí - či už hotové alebo vlastné. PS: Tieto domáce "Bake Rolls" sú lepšie ako kupované a sú bezmliečne. Kto má bezmliečnu diétu vie, aké je ťažké niečo nájsť bez mliečneho prášku.
 - Dobru chut.