Drobné slané pečivo

Domáce Bake Rolls

Autor receptu: saymona

Ostali mi rožky a keďže mám už strúhanky na kilá, rozhodla som sa využiť rožky trocha inak.

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
na 150 °C

Postup

  1. Staršie rožky som nakrájala na tenké kolieska. Poukladala som ich na väčší plech a dala do rúry vysušiť (10 minút na 150 °C).
  2. Ešte teplé som ich rozdelila na dve časti. Jednu časť som dala do sáčku, v ktorom som mala pripravené koreninovú zmes (zmiešala som koreniny podľa chuti a premixovala v mixéri na kávu, keďže nemám mažiar). Rožkové kolieska sa pekne obalili zmesou.
  3. Na ochutenie druhej časti koliesok som použila už hotové korenie na gyros. A voila, máme "Bake Rolls". Môžete použiť akékoľvek korenie aké vám chutí - či už hotové alebo vlastné. PS: Tieto domáce "Bake Rolls" sú lepšie ako kupované a sú bezmliečne. Kto má bezmliečnu diétu vie, aké je ťažké niečo nájsť bez mliečneho prášku.
  4. Dobru chut.