Foto: pamacka
V nedeľu nechodím do obchodu,radšej si pečivo upečiem doma.Toto je jeden z druhov čo robievam.
3
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
20 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Zo surovín spracujeme vláčne cesto a necháme ho 30-40 kysnúť,premiešame a necháme ešte 10 min nakysnúť
- 2
Na vále si cesto rozdelíme na rovnaké časti,vytvarujeme bagety,ktoré necháme ešte 10 min odpočívať, narežeme na 3 miestach potrieme vajíčkom a upečieme do zlatova cca 250st-18-20 min
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
cesto je totálne lepkavé a tuším ani nenakyslo...viete mi poradiť kde je chyba?
ja si myslím-že môžeš aj s čerstvými...
nabudúce radšej spravím 6 menších :)
Vašu fotku sme otočili:
Ďakujem za recept.
Minule boli chrumkavé a tvrdšie, teraz boli mäkké a akoby “rožkové”.
Ďakujem za super recept.
Skusim este raz,