Domáca kakaová nátierka s mandľami a bezlepkový chlebík
Foto: novalim
Tiež sa vám zbiehajú slinky v ústach, keď počujete kakaová nátierka? Ak máte čas a chuť, pripravte si spolu s nami domácu kakaovú nátierku Zobraziť celý popisTiež sa vám zbiehajú slinky v ústach, keď počujete kakaová nátierka? Ak máte čas a chuť, pripravte si spolu s nami domácu kakaovú nátierku s mandľami a môžete ju servírovať s bezlepkovým chlebom Novalim.
príprava
Suroviny
1 bal. |
|
150 g (podľa chuti môžu byť aj lieskovce alebo nesolené arašidy) |
|
150 ml |
|
15 g |
|
60 g (alebo agátový) |
|
25 g |
|
Postup
-
1
Mandle krátko opražíme na panvici do zlatohneda a potom ich rozmixujeme čo najviac v mixéri, aby sme dosiahli takmer mandľové maslo. Potom k zmesi pridáme všetky ostatné ingrediencie a spolu mixujeme, až kým nezískame hladkú nátierku.
- 2
Natierame priamo na chlieb, prípadne chlieb pred tým opečieme v hriankovači.
Tiež mandľami:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu