Prišla som,vyskúšala som,chutí to,mňam je to :-)
2 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Dáme si variť pretlak,do toho cesnak,feferónky(nabudúce skúsim len práškové chilli),soľ,cukor a ocot,lepší je 6%,ako 8% tem moc cítiť,pri varení zasmradne celý byt..
- 2
Povaríme,dokedy nie je cítiť,že ocot už nesmrdí. Po dovarení to nebolo moc štiplavé,ale ako to postupne chladlo,bolo to čoraz štiplavejšie. Precedila som to a dala do fľaše na suché a tmavé miesto,je to tam dva týždne a zatiaľ tomu nič nie je :-)
- 3
Vyskúšajte a dajte mi vedieť ako to dopadlo,poteším sa aj zlepšováku :-) Na 2,5 dcl pretlaku som dala 2 strúčiky cesnaku také vačšie a dve feferónky,1PL octu a cukru podľa chuti :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu