Foto: frezia68
S rôznou obmenou zeleniny robím tento recept dosť často.Je to ľahké jedlo a keď mením prílohy-ryža,pečené zemiaky,zemiaková kaša........obed je rýchlo hotový.Je to v podstate Zobraziť celý popisS rôznou obmenou zeleniny robím tento recept dosť často.Je to ľahké jedlo a keď mením prílohy-ryža,pečené zemiaky,zemiaková kaša........obed je rýchlo hotový.Je to v podstate kuracie soté,ale aby sa nám neprejedlo,nazývame ho dobrôtka.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia narežeme na rezance .Na oleji speníme cibuľku,pridáme mäsko,posolíme a krátko podusíme.Pridáme červenú mletú papriku,worčester,nakrájanú zelenú papriku a rajčinu,alebo lečo.Podusíme ešte chvíľu a kuracie soté je hotové.Kto má rád štiplavé,pridá si čili,alebo feferónku pre výraznejšiu chuť.
- 2
Pripravíme si prílohu podľa chuti-ryžu,zemiaky na rôzny spôsob.......a zeleninu,kto čo má rád,alebo čo špajza dá.Tuná sa medze nekladú a fantázia má rozlet.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu