Dobrôtka z kuracích pŕs so zeleninou

frezia68 - fotkafrezia68, 3. júna 2010
Dobrôtka z kuracích pŕs so zeleninou
Foto: frezia68

S rôznou obmenou zeleniny robím tento recept dosť často.Je to ľahké jedlo a keď mením prílohy-ryža,pečené zemiaky,zemiaková kaša........obed je rýchlo hotový.Je to v podstate Zobraziť celý popisS rôznou obmenou zeleniny robím tento recept dosť často.Je to ľahké jedlo a keď mením prílohy-ryža,pečené zemiaky,zemiaková kaša........obed je rýchlo hotový.Je to v podstate kuracie soté,ale aby sa nám neprejedlo,nazývame ho dobrôtka.

20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4  ks
1  ks




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia narežeme na rezance .Na oleji speníme cibuľku,pridáme mäsko,posolíme a krátko podusíme.Pridáme červenú mletú papriku,worčester,nakrájanú zelenú papriku a rajčinu,alebo lečo.Podusíme ešte chvíľu a kuracie soté je hotové.Kto má rád štiplavé,pridá si čili,alebo feferónku pre výraznejšiu chuť.

  2. 2

    Pripravíme si prílohu podľa chuti-ryžu,zemiaky na rôzny spôsob.......a zeleninu,kto čo má rád,alebo čo špajza dá.Tuná sa medze nekladú a fantázia má rozlet.

Diskusia k receptu

tinca
@fr ézia ja toto robím vlete často je to chutné aj samé s chlebom, len ja dávam ešte 2-3 strúčky cesnaku, inak všetko ako ty:)))
sracz
Super krásne, pohladkal som očami a cítim ako krásne vonia. Blahočelám k peknej a dôkladnej práci. A ľem Tebe, mila šestričko z vihodu, pošuškam, že poprobuj zapakovac toto Tvojo šmačne šmykľave sotečko do šaričského naľešnika. Poprobuj a daj mi znac, šumňe pitam, jak ci šmakovalo aj partii okolo Tebe! Dozdziveňa!
frezia68
@sracz :ďakujem a určite urobím :-)) pripomenul si mi podobné dobrôtky v placke,len som ich už dávno nerobila.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia