Medovo-cesnakové kura

monika250 - fotkamonika250, 10. októbra 2015

Komentáre 1 - 7 z 7


Naucila som sa v poslednej dobe jest z takychto malych misticiek, zohnala som si na blsaku take echt porcelanove cinske a aj tato Tvoja miska s medovym kuratom je na ne ako stvorena, presne takto servirovane sa mi to paci,..
jedlo fajn, len slovencina ma trochu problem, ak ti mozem poradit, omacku nevar v dalsom hrnci, opecene maso si vyber na misku a veci na omacku daj rovno do woku, alebo skratka do tej nadoby kde si robila maso a ked bude hotova, maso do nej vrat a nechaj pol minutky prehriat
1x gani1
Chutné a rýchle na prípravu dokonca aj na intrakovskej dvojplatničke :-D Vynechal som čili papričku, lebo by štipala ešte tri krát :-D :-D V slovenčine chyby nevidím. Čo dodať? Mňam
Jedinú chybu vidím len v slove - prísny - prísni, ale to nič nie je oproti iným prav. chybám tu, tak by som to ani nespomenula.....a recept sa mi celkom páči, ukladám si ho.....