Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva PEREX, a. s. © 2009-2019.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Cestovanie po Slovensku
@elysa u nás je žemlovka tiež len výsada nášho mladšieho, všeobecne sa v našej rodine netešia obľube sladké jedlá. My ostatní to tak ochutnáme po dobrom obede ako zákusok. A nechal si kúsok aj na dnes, len sa ti už v tomto momente neujde :-)
@havino jahody do zimných zásob som si bola samonazbierať, to vieš, u nás toho veľa nasladko neodkladám, džemy sa jedia len výnimočne, až na malé výnimky tak na vianočné pečenie. Takže čo sa zmestí, ide do mrazničky. A veľa sa tam toho nezmestí, veď aj iné dobroty treba mraziť:-)
@babkamt ďakujem aj tebe, aj keď si si ma zrejme pomýlila s Evkou :-)
@afataga nááá však kto asi? :-) Okrem zelenej moja ďalšia frekventovaná farba na fotkách jedla je ružová, neviem prečo mi to tak vychádza. Moja zúrivá ružová bola voľakedy obľúbenou @angastovou témou :-)