Receptík požíčaný zo zbierky receptíkov od babičky. Odporúčaná veľkot plechu je 20x35, ale ja som použila iný 30x35 takže každý podľa seba :-)
1 plech
porcia
porcia
30 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 180 g |
|
| 50 g |
|
| 4 ks |
|
| 120 g |
|
| 1 ČL |
|
| 80 g |
|
| 20 |
|
| Rumový krém: | |
| 120 g |
|
| 150 ml |
|
| 60 g |
|
| 1 ks |
|
| Kakaový krém: | |
| 250 g |
|
| 100 g |
|
| 50 g |
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Zmäknuté maslo a práškový cukor vymiešame do peny.
-
2
Primiešame pomleté orechy, hrubú múku a PDP. Z bielkov vyšľaháme sneh a spolu s kakaom zapracujeme do cesta. Hotové cesto rozotrieme na vymastený plech a pečieme 20 minút na 180 stupňov.
-
3
Suroviny na krémy zmiešame spolu a navrstvíme postupne na vychladnuté cesto. Na záver polejeme čokoládou na varenie zmešanou s rozpustenou tyčinkou a dozdobíme.









Zdá sa mi, že sa niekde stratili žĺtka?