Dezert z tapioky, bielej čokolády a kešu orieškov fotorecept
Richard Noskovič
šéfkuchár Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 20. septembra 2019
šéfkuchár Residence Hotel & Club**** na Donovaloch, 20. septembra 2019

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do rajnice nalejeme mlieko, pridáme cukor a tapiokové perly. Za stáleho miešania varíme asi 20 minút. Počas varenia pudingu pridávame vodu alebo mlieko, ak je veľmi hustý. Perly sú uvarené, keď sú priesvitné.
-
2
Odstavíme a primiešame bielu čokoládu.
-
3
Panvicu jemne rozohrejeme, pridáme kešu orechy a restujeme asi 2 minúty.
-
4
Puding rozdelíme do pohárov, navrch dáme orechy a posypeme ríbezľami.
Diskusia k receptu