Foto: sonulienka
Výborná polievočka-alebo gulášik? Tento recept som dostala od jedného šéf kuchára - boli sme na rodinnej oslave a tam to varil-poprosila som ho o Zobraziť celý popisVýborná polievočka-alebo gulášik? Tento recept som dostala od jedného šéf kuchára - boli sme na rodinnej oslave a tam to varil-poprosila som ho o recept a tak sa oň podelím aj s Vami. Sú tam trochu netradičné surovina na gulášik - posúdte sami.
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny - masko može byť aj bravčové karé - kto má aké rád.
-
2
A začíname robiť dáme si trochu oleja pridáme pór,maso,zemiaky nakrájané na menšie hranolky.Premiešame a necháme trochu podusiť-/zemiačiky možete dať aj troštičku pozdejšie ja som dala hneď a mala som také čo sa mi trochu aj rozvarili ale na chuti to nič nemení.
-
3
Zatiaľ si nakrájame papriku a uhorku na maličké kocočky.
-
4
Pridáme si červenú papriku,korenie,rascu a chilli papriku /má to byť pikantné/
-
5
Premiešame a pridáme nakrájanú papriku,uhorku a šampiňóny.
-
6
Znovu necháme ešte trochu podusiť - zalejeme vodou necháme prevariť a po chvílky je hotovo.
-
7
No a ideme papať - papáme s chlebíkom tak ako gulášik
recepty.vareni.cz/detvianska-natura/...
tak toto je už iné kafé . Sem tie uhorky pasujú. A recept suprový.
Nepoplietol to ten kuchár ? Suroviny skoro rovnaké a či kuracina , alebo bravčovina to nie je až také podstatné. Každý si dá čo mu pasuje.
No a čo sa týka detvanca - ja mám chlapa ale je Hriňovčan to je Detva Hriňová čo kameňom dohodiť. A sťažovať si nemožem. Mám výborného manžela a hovorím to po dlhoročnom manželstve.