Foto: veganvidya
Zase niečo na indickú nôtu. Môžete použiť cviklu alebo zemiaky (či ich skombinovať). V lete tento šalát podávajte vychladený, v zime stačí aj pri Zobraziť celý popisZase niečo na indickú nôtu. Môžete použiť cviklu alebo zemiaky (či ich skombinovať). V lete tento šalát podávajte vychladený, v zime stačí aj pri izbovej teplote.
porcií
príprava
Postup
-
1
Cviklu (zemiaky) uvarte v celosti v šupke. Nechajte trochu vychladnúť a potom pokrájajte na kocky. (Cviklu môžete nastrúhať nahrubo.)
- 2
Zmiešajte "jogurt", soľ a kokos. Rozohrejte olej a pridajte do neho horčičné semienka. Kratučko popražte, pridajte zázvor a čilli podľa chuti. Zase krátko popražte - nesmie vám to zhorieť, iba začať pekne voňať! Túto zmes korenia pridajte do jogurtu a potom všetko spolu zamiešajte do cvikly (zemiakov).
- 3
Podávajte vychladené a pokvapkané citrónovou šťavou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu