Cviklové ragú s pohánkou a Tofu

lunter - fotkalunter, 9. februára 2021. Komerčný recept.
Cviklové ragú s pohánkou a Tofu
Foto: lunter

Ak hľadáte ľahké a chutné jedlo, vyskúšajte prepojenie cvikly, pohánky a výživného LUNTER Tofu. Ideálne je na prichádzajúce pôstne obdobie.
Zdroj: lunter.com

Suroviny

1 bal.
120 g
100 g
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V osolenej vode uvaríme pohánku. Scedíme a prepláchneme v studenej vode. Na panvici s olejom orestujeme nakrájanú cviklu do mäkka.

    Cviklové ragú s pohánkou a Tofu - obrázok 1
  2. 2

    Okoreníme, pridáme nakrájané marinované LUNTER Tofu.

    Cviklové ragú s pohánkou a Tofu - obrázok 2
  3. 3

    Krátko spoločne restujeme. Pridáme nasekanú petržlenovú vňatku, dochutíme a servírujeme.

    Cviklové ragú s pohánkou a Tofu - obrázok 3

Diskusia k receptu