Cviklová nátierka
Cviklová nátierka

Cviklová nátierka

lara43 - bez fotkylara43, 25. apríla 2017
Cviklová nátierka
Foto: lara43

Rýchla nátierka z cvikly a mascarpone.

4
porcie
45 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
250 g
2 lyžičky
2 lyžičky
štipka
štipka




Postup

  1. 1

    Cviklu uvaríme v šupke do mäkka, trvá to cca 40 minút. Potom ju ošúpeme. Všetky ingrediencie dáme do mixéra a rozmixujeme. Dochutíme soľou a čiernym korením.

Diskusia k receptu

petrkluc
Hořčice a křen, nevím, nekombinoval bych to, použil bych jen jedno z toho, ať je tam cítit i tu řepu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia