Foto: ingova
Teplá nátierka na cesnakovú topinku, výborná letná večera.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cuketu olúpeme, rozpolíme, vyberieme jadierka a nastrúhame na hrubom strúhadle
-
2
Cibuľu nakrájame a dáme n a olej porestovať
-
3
Pridáme cuketu posolíme a trochu podusiť
-
4
Papriku a cesnak nakrájame na plátky.
-
5
Pridáme k cukete, soľ, korenie a dusíme do mäkka.
-
6
Musí byť vydusená voda. Odstavíme z ohňa a do horúceho dáme petržlenovú vňať a syr.Zamiešame.
-
7
Topinky potrieme cesnakom a teplé naložíme. No proste je to mňam.
Vdaka za skvely recept :-)
Super pomazánka, moc se mi líbí a děkuji za upozornění. Tuhle bych však mohla do druhé, živočišné skupiny. Je tam sýr :-)