Cuketové roládky
Cuketové roládky

Cuketové roládky s bryndzovou plnkou a hruškovým čatní

Lukáš Urbanovič a Michal Švec
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 5. augusta 2019
Cuketové roládky s bryndzovou plnkou a hruškovým čatní
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

1 ks
80 g
30 g
1/2 KL
Hruškové čatní:
1 ks
50 ml
1 KL
1 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistenú cuketu nakrájame po dĺžke na tenké plátky a zrolujeme. Otvor, ktorý vznikol, naplníme bryndzovou penou, ktorú pripravíme vymiešaním bryndze, zmäknutého masla a mletej červenej papriky.

  2. 2

    Hruškové čatní: Očistenú hrušku nakrájame na malé kúsky a dáme ju variť s vínom na miernom ohni. Pridáme kryštýlový a škoricový cukor a varíme, kým sa hruška poriadne domäkka uvarí. Hrušku potom tyčovým mixérom rozmixujeme.

  3. 3

    Všetko poukladáme vkusne na tanier a podávame s toastom alebo pečivom.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: