Cuketové roládky s bryndzovou plnkou a hruškovým čatní

Lukáš Urbanovič a Michal Švec
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 5. augusta 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Cuketové roládky s bryndzovou plnkou a hruškovým čatníFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

1 ks
80 g
30 g
1/2 KL
Hruškové čatní:
1 ks
50 ml
1 KL
1 KL
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Očistenú cuketu nakrájame po dĺžke na tenké plátky a zrolujeme. Otvor, ktorý vznikol, naplníme bryndzovou penou, ktorú pripravíme vymiešaním bryndze, zmäknutého masla a mletej červenej papriky.

  2. 2

    Hruškové čatní: Očistenú hrušku nakrájame na malé kúsky a dáme ju variť s vínom na miernom ohni. Pridáme kryštýlový a škoricový cukor a varíme, kým sa hruška poriadne domäkka uvarí. Hrušku potom tyčovým mixérom rozmixujeme.

  3. 3

    Všetko poukladáme vkusne na tanier a podávame s toastom alebo pečivom.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist