Foto: cordis
20 minút
príprava
príprava
30-40 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Najprv zmiesame muku so solou, pridame maslo a rukami to spracujeme aby vznikali vacsie hrudky, potom pridame vajicko a vidlickou miesame, ak by sa to nechcelo zlepit tak pridame trosku vody. Vytvarujeme dve gulky (jednu vacsiu). Tu vacsiu gulku vyvalkame tak aby to trosku presahovalo cez okraj plechu .
- 2
Cucoriedky zmiesame s cukrom a citronovou korou a vysypeme to na plech. Vrch posypeme solamylom a poukladame maslo.
- 3
Na konec vyvalkame mensiu gulku, vykrajujeme srdiecka a poukladame ich na vrch.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu