Foto: Pravda: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädzie mäso sparíme, opláchneme a vložíme do studenej vody spolu so špikovými kosťami. Kontrolujeme mäso a keď je mäkké, pridáme koreňovú zeleninu, koreniny a soľ. Jemným sitkom zbierame usadeniny.
- 2
Na šalotke speníme jemne nasekané dubáky, zachladíme. Rozmixujeme kuracie pečene, okoreníme zeleným korením, zmiešame s vychladnutými hubami a zľahka prisýpame krupicu na požadovanú hustotu.
- 3
Ak chceme zachovať vývar číry, halušky uvaríme v extra vode a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu