Foto: ancicka
Pečený v pekárničke.
Suroviny
300 ml |
|
100 g rozpustené |
|
1+1 ks + žltko |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
1 čl |
|
1 ks |
|
610 g |
|
1/2 kocky |
|
po zaznení signálu: | |
100 g |
|
80-100 g |
|
Postup
-
1
Postupne ako sú uvedené suroviny pridáme do pekárničky a zapneme program" klasik".Trvá to približne 3 h.
-
2
Ked pekárnička miesi a zaznie signál ,tak pridáme čokoládu a hrozienka.Po vykysnutí potrieme bielkom a posýpeme mandľovými lupienkami/nemusia byť/.Potom už pekárnička urobí svojú prácu a môžme sa tešiť na fajnovučký bochník.
-
3
Po upečení necháme bochník ešte v nádobke vychldnúť a tak ho vyklopíme.
@Ancicka ,dnes som piekla tento tvoj bochník,pekárničku nemám,tak som piekla vo forme na Biskupský chlebík,zamiesila som z pol dávky a dala som tam 1 celé vajce,bolo to presne do tej formy.Môžem všetkým odporučiť,je naozaj výborný,dakujem veľmi pekne za recept.:-)