Foto: tkatka
Ideálny na Vianoce
30
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cesto: Do vriacej vody dáme maslo keď sa roztopý pridáme múku a varíme 1 minútu. Odstavýme na 5 minút a pridáme pojednom vajíčka a dobre vymiešáme. Cesto dáme do cukrárského vrecka a striekáme kruhové tvary na plech vyložený papierom na pečenie. Pečieme pri 200 °C za 30 minút. Keď sú upečené prekrojíme a necháme vychladnúť, hornú časť namáčame do čokoládovej polevy.
- 2
Krém: Z mlieka, vanilkového cukru, vanilkového pudingu uvaríme puding a necháme vychladnúť. Maslo s práškovým cukrom vymiešáme a pridáme vychladnutý puding. Krém dáme do cukrárského vrecka a striekáme na spodnú časť veterníkov a hornou časťou prikryjeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
nevýrazný, hoci somochutila rumom.Venčeky boli pekné.