Výborná čokoládová torta, do ktorej netreba ani jedno vajíčko. Sama som nečakala, že sa takto podarí. Cesto je jemné, nadýchané a makké :)
20-25 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Muku, cukor, kyp.prašok, kukuričny škrob a kakao zmiešame. Pridame olej a smotanu. Vyslahame jemne cesto. Vylejeme do vymastenej formy a pecieme 20-25min na 180stupnov
- 2
Jablka pokrajame, dame do hrcna a pridame trosku vody, cukor, skoricu a kukuricny skrob. Nechame chvilu podusit. Ked jablka zmaknu rozmixujeme ich ponornym mixerom. Vylejeme to na vychladnute cesto.
- 3
Nakoniec ked to vychladne, vylejeme na to este roztopenu cokoladu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu