Suroviny
4 ks |
|
1 ks |
|
1 kúsok |
|
1 ks |
|
4 ks |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
1 lyžička |
|
3 ks |
|
1 lyžička |
|
2O ml |
|
1 pohár |
|
2 lyžičky |
|
2 lyžice |
|
Postup
-
1
Zálievky pripravíte tak,že rozmixujete šťavu z citróna,sójovú omáčku,vodku,karí a sparenú citrónovú kôru.
- 2
Kuracie filé zľahka naklepete.
- 3
Potom zalejte zálivkou a asi na 2 hodiny dajte do chladničky.
- 4
Mrkvu,zázvor,zelerovú vňať,pór,papriku a paradajku olúpate a nakrájajte na rezančeky.V hrnci rozohrejte olej a postupne pridávajte mrkvu,zelérovú vňať,zázvor,paradajku a papriku.Až bude zelenina osmažená,zalejte ju kuracím vývarom a duste domäkka. Následne pridajte zemiakovú múku rozmiešanú v malom množstve vody. Kura ugrilujte alebo usmažte na teflonovej panvici bez tuku a pridajte ho do už pripravenej zeleniny.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu