Cisársky rezeň fotorecept

izabella929 - fotkaizabella929, 27. septembra 2016

Tento recept som dostala meilom a priznám sa oslovil ma len preto, že som ešte nevyprážala údené mäso.

2
porcie
15 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
1 strúčik
1 PL
Cestíčko:
2 PL
1 ks
1 PL
 strúhaný
 domáca
 na vyprážanie
 na vyprážanie




Postup

  1. 1

    Pripravila som si údené mäso.

    Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Nakrájala som plátky.

    Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Plátky som natrela horčicou, posypala mletým korením a nakrájala na drobno cesnak. Takto som ich nechala postáť pol hodinu.

    Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pripravila som si cestíčko. Z múky, vajca, horčice a strúhaného syra som pripravila cestíčko.

    Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Všetko som dobre vymiešala.

    Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Rezeň som najprv namočila v cestíčku.

    Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Potom v strúhanke. No a vyprážanie som zabudla fotiť. Treba dávať pozor, lebo iba obal sa musí upiecť, takže je to rýchlo hotové.

    Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    Pripravila som aj prílohu počas prípravy rezňov. Takže som sa rýchlo zvŕtala okolo sporáka. Domáce hranolky som vykladala na kuchynský papier.

    Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Všetko uložila na taniere a prajem vám dobrú chuť. Veľmi chutné, krehké mäsko.

    Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 9

Diskusia k receptu

jack
Neviem si predstaviť ako to chutí.No ale nie je na tom nič zlé.Možno raz skúsim.
klukodvody
@Izabella. K popisu, úpravě a krásně naservírovanému jídlu tam prostě není co dodat. Jsem moc rád, že jsi to přidala. Je tam pár věcí, které ještě určitě vylepšují chuť. U nás se tomu říká " Sedlácký řízek" ale je to v té jednoduché úpravě jen v trojobalu, ale používá se i krkovička. Dělávám ho dost často a měl jsem ho i v restauraci na lístku a tak se těším jak udělám Tvůj vylepšený. Srdečně zdravíme.
sracz
Nádherná kombinácia a určite aj fantastická chuť milá @izabella929 v komplexe vystihujú moju empíriu: najlepší rezeň je ten, ktorý je vložený medzi dva iné, s rôznou mixtúrou!
atulienka
To musí byť dobrota. Dobre si vymyslela. Sracz, súhlasím s Tebou bez výhrad. Len keby tá váha nebola "alergická" na rezne.
kuchticka
Necudujem sa ze rezen bol vyjimocny -
niekedy musim vyskusat, len u nas je kazde udene maso trochu sladke - "nenavidim!!!" tak neviem ako bude chutit.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia