Foto: izabella929
Tento recept som dostala meilom a priznám sa oslovil ma len preto, že som ešte nevyprážala údené mäso.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravila som si údené mäso.
-
2
Nakrájala som plátky.
-
3
Plátky som natrela horčicou, posypala mletým korením a nakrájala na drobno cesnak. Takto som ich nechala postáť pol hodinu.
-
4
Pripravila som si cestíčko. Z múky, vajca, horčice a strúhaného syra som pripravila cestíčko.
-
5
Všetko som dobre vymiešala.
-
6
Rezeň som najprv namočila v cestíčku.
-
7
Potom v strúhanke. No a vyprážanie som zabudla fotiť. Treba dávať pozor, lebo iba obal sa musí upiecť, takže je to rýchlo hotové.
-
8
Pripravila som aj prílohu počas prípravy rezňov. Takže som sa rýchlo zvŕtala okolo sporáka. Domáce hranolky som vykladala na kuchynský papier.
-
9
Všetko uložila na taniere a prajem vám dobrú chuť. Veľmi chutné, krehké mäsko.
niekedy musim vyskusat, len u nas je kazde udene maso trochu sladke - "nenavidim!!!" tak neviem ako bude chutit.