« Naspäť na tento recept

Cisársky rezeň (fotorecept) verzia na vytlačenie

Tento recept som dostala meilom a priznám sa oslovil ma len preto, že som ešte nevyprážala údené mäso.

Autor receptu: izabella929

Postup receptu

Pripravila som si údené mäso.
Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 1

Nakrájala som plátky.
Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 2

Plátky som natrela horčicou, posypala mletým korením a nakrájala na drobno cesnak. Takto som ich nechala postáť pol hodinu.
Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 3

Pripravila som si cestíčko. Z múky, vajca, horčice a strúhaného syra som pripravila cestíčko.
Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 4

Všetko som dobre vymiešala.
Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 5

Rezeň som najprv namočila v cestíčku.
Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 6

Potom v strúhanke. No a vyprážanie som zabudla fotiť. Treba dávať pozor, lebo iba obal sa musí upiecť, takže je to rýchlo hotové.
Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 7

Pripravila som aj prílohu počas prípravy rezňov. Takže som sa rýchlo zvŕtala okolo sporáka. Domáce hranolky som vykladala na kuchynský papier.
Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 8

Všetko uložila na taniere a prajem vám dobrú chuť. Veľmi chutné, krehké mäsko.
Cisársky rezeň (fotorecept) - obrázok 9

Suroviny




2
porcie
15
minút
príprava
7
minút
tepelná úprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist