Cisársky rezeň (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Tento recept som dostala meilom a priznám sa oslovil ma len preto, že som ešte nevyprážala údené mäso.

2
porcie
15 minút
príprava
7 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravila som si údené mäso.
  2. Nakrájala som plátky.
  3. Plátky som natrela horčicou, posypala mletým korením a nakrájala na drobno cesnak. Takto som ich nechala postáť pol hodinu.
  4. Pripravila som si cestíčko. Z múky, vajca, horčice a strúhaného syra som pripravila cestíčko.
  5. Všetko som dobre vymiešala.
  6. Rezeň som najprv namočila v cestíčku.
  7. Potom v strúhanke. No a vyprážanie som zabudla fotiť. Treba dávať pozor, lebo iba obal sa musí upiecť, takže je to rýchlo hotové.
  8. Pripravila som aj prílohu počas prípravy rezňov. Takže som sa rýchlo zvŕtala okolo sporáka. Domáce hranolky som vykladala na kuchynský papier.
  9. Všetko uložila na taniere a prajem vám dobrú chuť. Veľmi chutné, krehké mäsko.