Cisársky rezeň (fotorecept)
Autor receptu: izabella929
Tento recept som dostala meilom a priznám sa oslovil ma len preto, že som ešte
nevyprážala údené mäso.
2 porcie |
15 minút príprava |
7 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravila som si údené mäso.
- Nakrájala som plátky.
- Plátky som natrela horčicou, posypala mletým korením a nakrájala na drobno cesnak. Takto som ich nechala postáť pol hodinu.
- Pripravila som si cestíčko. Z múky, vajca, horčice a strúhaného syra som pripravila cestíčko.
- Všetko som dobre vymiešala.
- Rezeň som najprv namočila v cestíčku.
- Potom v strúhanke. No a vyprážanie som zabudla fotiť. Treba dávať pozor, lebo iba obal sa musí upiecť, takže je to rýchlo hotové.
- Pripravila som aj prílohu počas prípravy rezňov. Takže som sa rýchlo zvŕtala okolo sporáka. Domáce hranolky som vykladala na kuchynský papier.
- Všetko uložila na taniere a prajem vám dobrú chuť. Veľmi chutné, krehké mäsko.