Cirhóza-bravčová pečeň

rein - fotkarein, 6. septembra 2012
Cirhóza-bravčová pečeň
Foto: rein

Keď má vínko rada.

4
porcie
20 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
600 g
2 ks
6 ks
3 PL
1 dl
150 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na oleji si orestujeme na hrubo nakrájanú cibuľu,slaninu a papriku cca 20 minút

    Cirhóza-bravčová pečeň - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme pečeň nakrájanú na rezance a restujeme 10 minút

    Cirhóza-bravčová pečeň - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme olúpané a nakrájané paradajky,červené víno,kečup,dochutíme podľa seba a ešte 5 minút dusíme.Podávame s chlebom a uhorkou.

Diskusia k receptu

10 komentárov k receptu
Pečienku robím na rôzne spôsoby ale s lečovím základom som ešte neskúšal. Ďakujem za nápad isto vyskúšam.

Pridaj komentár k receptu: