Foto: kukulienka71
Tento recept mám od mamy,ona ho našla pred pár rokmi v niektorom časopise.Je to rýchle a chutné spestrenie,keď už neviem,čo mám variť...
15-20
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg (bravč. stehno) |
|
4 ks |
|
5 ks |
|
3 - 4 PL |
|
1 ČL |
|
3 ČL |
|
2 PL |
|
2 PL |
|
3 PL |
|
3 PL |
|
2 ČL |
|
4 PL |
|
na opekanie |
|
Postup
-
1
Mäso umyjeme a pokrájame na tenké rezančeky.Ošúpanú cibuľu nakrájame na polovičné kolieska.Všetky suroviny zmiešame vo väčšej nádobe,uzatvoríme a uložíme cez noc do chladničky.
-
2
Vyprážame na strednom plameni na panvici s olejom neprikryté ako placky.1 kopcovitá polievková lyžica=1 placka.
-
3
Vhodná príloha sú zemiaky,šalát,tatárska omáčka
Diskusia k receptu