komplet obed do pol hodiny.Tak sa mi to páči.Rýchlo a chutne.Samozrejme,druh mäsa sa dá obmieňať.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájam na kolieska.Mrkvu na hranolčeky.Očistenú cuketu na kolieska,šampióny na plátky.
- 2
mäso nakrájam na pol centimetrové slížiky.Vo veľkej panvici rozpálim 2 pl oleja ,na ktorom opražím mäso.Potom mäsko vyberiem do misky a do panvice nalejem zvyšok oleja,na ktorom opečiem cibuľku,potom pridám mrkvu a za stáleho miešania ju asi 3 min. smažím.Potom pridám cuketu a šampióny a ešte asi 3 min. smažím.Potom zeleninu podlejem 150 ml. vývaru a prikrytú varím ešte 5 min.
- 3
Po zhruba 2 min.pridám k zelenine mäso,aby sa zohrialo.Zmes zjemním smotanou a pridám petržlenovú vňať samozrejme nasekanú. Prílohu ryža,šalát.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu