Čína á la Táňa fotorecept

sonulienka - fotkasonulienka, 17. júna 2012

Tento recept už mám niekoľko rokov a včera som si naň spomenula. Keď je tak teplo včera som si to naložila a dnes len Zobraziť celý popisTento recept už mám niekoľko rokov a včera som si naň spomenula. Keď je tak teplo včera som si to naložila a dnes len poopekala.

Suroviny

400 g
4 ks
4 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL




Postup

  1. 1

    Pripravíme si suroviny ja som skúsila urobiť morčacie stehno a je to v pohode.

    Čína á la Táňa (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pokrájame si masko a cibuľku

    Čína á la Táňa (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Pridáme k tomu koreniny solamyl a valíčka.

    Čína á la Táňa (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Všetko dobre rozmiešame a necháme 24 hodín stáť.

    Čína á la Táňa (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    No a dnes som opekala.

    Čína á la Táňa (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    No a podávame s opekanými zemiačikmi. Ale dnes v tej horúčave som nerobila zvlášť oblohu len miešaný šalát a hotovo.

    Čína á la Táňa (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

margaretka28
Toto aj ja robievam, je to vynikajúce, ale v tvojom podaní to vyzerá ešte lepšie ako vynikajúce,vždy máš pekné fotky to sa mne nikdy nepodarí,lebo ja fotím len mobilom, no a to prestieranie....Za taký pekný stôl by som si hned prisadla :-))
helca103
toto som veru veľmi dávno nerobila a aj som na tento recept zabudla.
Ďakujem za pripomenutie, dakedy som to robila často aj preto,že mäsko bolo vždy krásne jemné a deti to milovali aj bez prílohy.
havino
dobré jedlo, máme radi a veru, že som ho zo dva roky už nerobila, dik za pripomenutie
vidím, že si doma bodkovaná na červeno, aj ja som bola v zime, ten dáždnik- drevenný stojan na servítky mám aj ja, aj to isté prestieranie, ale ovály
sonulienka
Ďakujem veď aj ja ako som písala som oprášila recept po dlhej dobe.
@havino som zaťažená na červené bodkované nesmien nič vidieť lebo ma to pokúša.
danda3
Veru, toto je super jedlo, tiež som dávno nerobila.♥
cica2
poznám, občas robievam a je to mňamkové!....akurátne nedávam cibuľu ale cesnak :-)....a krásne prestieranie, hneď by som si prisadla :-)
sonulienka
@cica2 ďakujem,veď práve tento recept je trochu iný inde všade sa dáva cesnak a toto je na ňom zvláštne a dobré.
sovka62
U nás sú to veľmi podobné pekinské placky (recept pridaný), je v nich aj cibuľa, paprika a rajčiny (pôvodne precedené lečo, ale ja radšej dám čerstvé). Je to výborné a hlavne to môže stáť v chladničke pripravené na použitie podľa potreby.
sonulienka
@sovka62 už som si pozrela Tvoj recept a je v KK. Sú to výborné jedlá ale ja skúsim dať solamyl a nie múku keď má dcéra bezlepkovú dietu keď nebude chlebík tak aspoň masko.
zdezda
Sonulienka, je to super papanica, my do takejto zmesi korenia a solamylu atď. nechávame odležať ostatné mäsko, ktoré si môj manžel nevysmaží v trojobale :-)))a aj menšie rezníky, bravčové, či kuracie, dokonca aj šťuku som si tak trochu ochutila a smažila
akeber
zaujímavý recept vyskúšam , už je v kk :-))
tilau
@sonulienka dnes som skúšala a musím povedať že mäsko bolo veľmi chutné a voňavé...ale ja som pridala k tej cibuľke aj cesnak /máme ho radi/...
tamik
aj mne to veľmi chutilo...asi budem čínu pripravovať častejšie :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia