Foto: sonulienka
Na obed sme mali dnes čili cuketu skúste.
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tu sú suroviny
-
2
Nakrájame si pór a dáme ho speniť na olej, pokiaľ sa nám pór dusí nakrájame si cuketu na kocky.
-
3
Dáme na pór trochu podusíme a pridáme ostatné koreniny.
-
4
Všetko spolu dusíme asi 30 minút a potom pridáme syr v črievku necháme ho rozpustiť a na koniec pridáme kyslú smotanu.
-
5
Uvaríme si cestoviny a obed je uvarený.Kto má rád čili je to výborné. Prajem dobrú chuť.
A bez korenia a čili. Naša starká hovorí, že čím horšia kuchárka, tým viac štiplavých korenín.
Ďakujem.
A ešte pre @rajnica - tá tvoja przývka ťa ani nie je hodná. Mimochodom, štipľavá paprika a všetky podobné odrody, ako aj chilly , kajenská ap. obsahujú kapsaicín, ktorý je dobrý na trávenie - žalúdok a črevá, mal by si vyskúšať, pikantné je lepšie a chutnejšie.
Nechcem mazať, tak opravujem preklep - ....prezývka.